Инстало БГ реализира креативни идеи в областта на машиностроенето, енергетиката и строителството

Инстало БГ реализира креативни идеи в областта на машиностроенето, енергетиката и строителството
юни 26, 2024 Admin Instalo

Инстало БГ е утвърдена компания, специализирана в производството на широка гама от метални изделия, която разполага със съвременна техническа база и компетентен екип, осигуряващи постоянно високото качество на нейната продукция. Дружеството е основано през 2010 г. с фокус върху екологичната инженерна продукция. Инстало БГ е инженерингова компания, която оценява сложните задачи, свързани с процесите на разработка на базата на които се основава революционизирането на сектора. Дейността ни е ръководена от стремежа да предоставяме качествени и новаторски инженерни решения според нуждите на нашите клиенти. Корпоративната визия, която следваме определя кои сме ние, какво правим, какви са нашите цели, а също така чертае пътя на нашите ценности по отношение на бизнеса и на комуникацията между колеги, клиенти и партньори.

Производството на продукти в сферата на машиностроенето е изключително важна индустрия, която подпомага множество други сектори на икономиката. Продуктите за машиностроене, които Инстало БГ разработва и произвежда, обхващат различни компоненти, части и оборудване, използвани в създаването и поддръжката на машини и съоръжения.

От нас можете да поръчате:

• Метални рами за различни видове машини;
• Компоненти за електромобили;
• Стоманени компоненти за рециклиращи машини, пресевни инсталации, каросерии;
• Платформи и крикове за автомобилната промишленост;
• Части за агромашини – редосеялки, фрези и друг прикачен инвентар;
• Метални кутии – табла, шкафове, зарядни станции за автомобили.

Инстало БГ предлага също съдействие на подизпълнители за производство на ламарина и има мрежа от европейски производители, с които вече работи, като не спира да привлича и приветства нови партньори. В допълнение към другите си услуги, компанията предлага още механично и електрическо асемблиране, което представлява финализиране на клиентския продукт на място, като по този начин помага за намаляване на разходите и спестява време на своите клиенти и партньори.

За компании с добри идеи, които искат да получат краен продукт в кратък срок, но нямат производствен капацитет, предлагаме варианта „Фабриката като услуга“, според който те могат да използват производствената ни база и да реализират своите проекти.

Българското дружество е надежден доставчик на продукти и услуги за различни типове промишлени приложения. Специализираните знания на компанията, събирани през годините, гарантират надеждна подкрепа за клиентите и партньорите ѝ. Те също така помагат за предоставянето на услуги в редица индустриални направления, сред които машиностроене, рециклиране, енергетика, метални конструкции за строителството, земеделие, горско стопанство, пречистване на води, пакетираща индустрия, помпена индустрия и др.

Инженерните услуги също са част от нашето портфолио. Разполагаме с екип от инженери, способни да работят с най-добрите в класа си програми като AutoCAD и AutoCAM, и бихме се радвали да помогнем на колкото се може повече компании с иновативни идеи, свързани с моделирането, рендирането и обратното инженерство.