Инстало БГ стана „зелена“ компания

Инстало БГ стана „зелена“ компания
февруари 16, 2023 Sirma Mutafchiyska

Горди сме да споделим вълнуваща новина с вас. Нашата компания INSTALO BG наскоро стана зелена с инсталирането на най-съвременна фотоволтаична (PV) система на покрива на завода. Тази система ще генерира чиста възобновяема енергия от слънцето, намалявайки въглеродния отпечатък и спомагайки за създаването на по-устойчиво бъдеще.

Фотоволтаичната система се състои от висококачествени слънчеви панели, монтирани на покрива на нашата фабрика с помощта на специално проектирана монтажна система.

Тази инвестиция във възобновяема енергия е част от нашия ангажимент да бъдем отговорни корпоративни граждани и да насърчаваме устойчивостта във всичко, което правим. Чрез генериране на собствена електроенергия ще намалим зависимостта си от мрежата и разходите си за енергия, което ще ни позволи да предоставяме по-качествени продукти и услуги на нашите клиенти, на по-конкурентни цени.

Вярваме, че това ново развитие ще ни помогне да продължим да растем и да се развиваме. Горди сме да споделим тази новина с вас.