Нов модел за доставка до клиентите

Нов модел за доставка до клиентите
април 22, 2020 Sirma Mutafchiyska

Заразата COVID-19 предизвика голям спад в производството и наруши веригата за доставки за много компании по целия свят. Макар че непосредственият акцент е върху поддържането на доставките и задоволяването на нуждите на клиентите – често чрез старателна работа – ръководителите също трябва да анализират настоящите точки на болка, за да планират бъдещи прекъсвания. И ето идеалното време да ни опознаете INSTALO BG! Веригите за доставки са се развили в мрежа от стотици доставчици, подизпълнители и дистрибуторски центрове, които са разпръснати по целия свят. Дори и най-малкото разстройство може да създаде драматичен и резониращ ефект върху глобалната мрежа за доставки.

Време е да разделим редовната верига за доставки и да срещнем цифровите мрежи за доставка!

Като отговорен партньор ИНСТАЛО БГ не спира нито един от нашите производствени процеси по време на COVID-19 пъти, въпреки че някои от нашите клиенти бяха затворени. Готови сме да подкрепим много по-голяма гъвкавост и устойчивост на веригата на доставки, без традиционните „надценки“, свързани с техники за управление на риска. Технологиите са тук, за да подобрят драстично видимостта по цялата верига за доставки от край до край.

Какво направихме?

Ние се фокусирахме върху гъвкавостта на планирането на производството;
Активирахме алтернативни източници на доставка в страната и ЕС.
Актуализирахме политиките за запаси и параметрите за планиране;
Подобрихме видимостта на входящите материали;
Ние оценихме алтернативни логистични опции и осигурен капацитет.
Какво трябва да направите сега?

Преоценка на стратегията за снабдяване и препроектиране на мрежата на доставчиците;
Изградете по-интелигентно моделиране на веригата за доставки и анализ на сценарии, като се свържете с нас;
Създайте платформи за споделяне на данни, както сме свикнали да работим по този начин;
Така че, ако смятате, че можем да бъдем част от мрежата ви за управление на доставки и да я направим по-стабилна и просперираща, моля, не се колебайте да се свържете с нас на sales@instalo.bg, когато става дума за метално производство.