Виртуална реалност – вече възможна в Инстало БГ

Виртуална реалност – вече възможна в Инстало БГ
април 23, 2020 Sirma Mutafchiyska
augmented reality
augmented reality

Напоследък отделихме доста време да анализираме възможността за приложение на виртуалната  реалност в нашия завод. След взетото решение да закупим специалните очила VUZIX ,  и зивършването на  вътрешните тестове ,  сега имаме система с добавена  реалност, която сме готови да тестваме с нашите клиенти. Ние ще използваме тази тестова фаза, за да извършваме инспекции от разстояние, да дадем възможност на нашите клиенти да посещават инспекции на обекта и обиколки на фабриката ни.

Слагайки само чифт очила, ние ще сме готови да съдействаме на всички наши клиенти по целия свят и да направим тяхното усещане за свършената от нас работа по-стабилна и надеждна. Приложенията за усъвършенствана реалност могат да бъдат конфигурирани така, че да отговарят на различни задачи и процеси в етажа на завода – от монтаж и производство до проверка, осигуряване на качество и доставка.

Използването на допълнена реалност в нашите производствени процеси ще позволи на работниците от фабриката да свършат работата по-бързо, по-точно и по-безопасно, като ги свържат с клиентите по целия свят и отговарят на очакванията им за крайния продукт.

Какво повече можем да направим с усъвършенстваната реалност?
Достъп до указания за задачи с ръководство
Пълни списъци за безопасност
Документирайте критични стъпки и създайте пътеки за одит
Инициирайте обаждания и предаване на живо с дистанционни експерти
Следете данните на живо в етапа на производство
Получавайте сигнали в реално време и известия за задачи
Работете със свързани обекти и инструменти
Преглеждайте и заснемайте снимки и видеоклипове
Намерихте ли се някъде в редовете? Моля, не се колебайте да се свържете с нас за поддръжка на живо, фабрични посещения, проверки на сайта и др. Ще се радваме да ви служим! Просто изпратете заявката си на sales@instalo.bg и това е всичко!