Инженерни услуги

CAD УСЛУГИ

Вашата организация изразходва ли много време и ресурси за комуникация на технически данни? Имате ли многобройни чертежи, които са досадни за търсене, трудни за извършване на промени и са склонни към загуба на данни или унищожаване?

В ИНСТАЛО БГ ние можем да ви помогнем с нашите CAD услуги за преобразуване, които ще преобразуват вашите хартиени чертежи в електронен формат на CAD чертежите. Това ще направи архивирането, извличането, копирането, редактирането и споделянето на чертежите по-лесно.

ИНСТАЛО БГ е компания, която има богат опит в преобразуването на всякакви хартиени планове и изображения – TIF, JPG, GIF, BMP, PNG до точни многослойни електронни файлови формати като DWG, DXF, DGN, MCD. CAD.Представяме ви една малка част от нашите възможности:

 • AutoCAD конвертиране
 • DWG към DGN
 • Конвертиране на JPG към DWG
 • PDF към DWG конверсия
2D УСЛУГИ ПО ПРОЕКТИРАНЕ

Имате ли концепция и искате концептуални чертежи? Вашата компания се нуждае от помощ с какъвто и да е аспект на инженерно проектиране или изготвянето на производствени чертежи от цели сглобки, които вече са в 3D формати за 2D CAD? Искате ли да добавите Геометрични размери и информация за толерантност, свързани бележки, пояснения и материали на инженерен чертеж? Искате ли да използвате възможностите на графичното моделиране чрез което може да модифицирате дизайна или промените в конфигурацията на вашия продукт?

 

Всичко това може да стане чрез добре изпълнени чертежи изготвени от нашите инженери, които добре разбират концепцията и производството на продукта. Нашите инженери имат широки познания в проектирането на метални изделия за различните индустрии, както и знания за производството и създаването на прототипи. Ние можем да ви помогнем с повечето ваши изисквания за 2D чертеж и 3D чертеж или просто да преобразувате от 2D CAD в 3D и обратно.

Какво можем да направим, докато Ви предоставяме услуги за изготвяне на CAD?

В днешно време механичните чертежи трябва да бъдат лесни за редактиране, архивиране, търсене, възпроизвеждане и промяна. Те трябва да бъдат лесни за интегриране с части и възли; трябва да даде гъвкавост и да ускори процеса на проектиране на CAD. Те трябва да бъдат лесни за модифициране с контрол на ревизията, свързани пояснения и трябва да предлагат по-голям контрол върху цикъла на проектиране чрез параметричен подход за рисуване и управление на слоевете. CAD се използва при проектирането на инструменти и машини и при изготвянето и проектирането на всички видове архитектурни и инженерни чертежи.

Нашите инженери предлагат услуги за безпроблемно съставяне, като предоставят проекти за проектиране на CAD, които са използвали споменатите по-горе функции и дори са подобрили ефективността на много от процесите на нашите клиенти!

Прочетете повече за предимствата на аутсорсинг услугите за механично изготвяне на 2D.

Предимства на използването на електронни чертежи.

Спестяване във физическо пространство, използвано за съхраняване на чертежи
Спестяване на ресурси, необходими за архивиране и управление на чертежи
Възможност за бързо извличане на механични чертежи и редактиране / модифициране
Възможност за бързо показване на по-големи детайли чрез изгледи в сечение и разрез
Възможност за промяна на свързани части според промяната в една част
Възможност за комуникация на чертежи чрез електронна поща, облачни услуги и т.н

Нашата компания има опит в компютърното проектиране и изготвяне чрез инструменти като AutoCAD, SolidWorks софтуер и притежава специализирани инструменти за автоматизация като Visual LISP и VBA програмиране. Нашите технически инженери са специализирани в различни области от Аерокосмическа, Автомобилна и Морска, Хранителна промишленост, ОВК, Тръбопроводи и канализация, ВИК, пречиствателни станции за питейни и отпадни води.

Може би това, което ни отличава, е нашето управление на проекти, обикновено е най-слабото звено в услугите за изготвяне на аутсорсинг. Планирането на проектите, крайния контрол, комуникацията с клиентите и документацията е една малка част с която нашия екип се гордее.

3D МОДЕЛИРАНЕ и 3D МЕХАНИЧНИ УСЛУГИ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ

3D отваря свят на дизайн, който иначе е трудно достъпен. Работата с дизайнери и инженери за постигане на възможно най-добрия CAD дизайн, 3D дизайн или 3D модели е една от целите на INSTALO BG.

3D визуализацията на CAD инструменти дава ясно виждане в проектирането по отношение на интерференцията, аспектите на толерантност, естетиката и помага за по-ефективното представяне на идеите.

3D моделирането е техническото изкуство за разработване и представяне на всеки триизмерен обект. 3D моделите могат да бъдат изобразени като изображение в печат, използвайки процес, наречен 3D рендиране или използван в компютърна симулация.

Казано по-просто, CAD проектирането е използването на компютърни технологии за процеса на проектиране и представяне. 3D дизайна обикновено се използва от физически лица и фирми в областта на архитектурата и инженерните разработки. 3D CAD технологията осигурява предизвикателна творческа среда. 3D CAD предоставя възможности за премахване и редуциране на грешките които възникват в процеса на проектиране.

УСЛУГИ ПО 3D МОДЕЛИРАНЕ
 • Създаване на геометрия на телена рамка
 • 3D моделиране на базата на първоначални скицирани модели, моделиране на твърди тела
 • Моделиране на повърхността на свободната форма
 • Автоматизирано проектиране на сглобки, които са колекции от части и / или други възли, особено за инженерно проектиране
 • Валидиране / проверка на проекти спрямо спецификациите и правилата за проектиране
 • Двупосочна параметрична асоциация (модифициране, промяна на възли, сглобки и т.н)
 • Кинематика, интерференция и проверка на разглобяването
 • Ламарина, огъване, разгъване

Включване на програмен код в модел за контрол и свързване на желаните части от модела

 • 3D модели / сглобки от 2D детайли / сглобки
 • 3D рендиране на пълноценни производствени чертежи
 • 3D секционни изгледи и CAD модели
 • 3D модел изглед на сглобяване
 • 3D дизайн модели, използващи методология на обратен инженеринг (Reverse Engineering)

 

ИНСТАЛО БГ предлага 3D моделиране и предоставяне на услуги за различни индустрии като:

 • Автомобилна
 • ВИК
 • Тръбопроводи
 • Хранително-вкусова промишленост
 • Електронни и потребителски стоки
 • Телекоми
 • Медицински устройства
 • Морски кораби
 • Обработваща промишленост
 • Индустриален дизайн

 

Общо инженерство  Софтуер за 3D моделиране, използван в ИНСТАЛО БГ

Нашият екип има опит в 3D моделирането и може да създава CAD модели, използвайки инструменти като AutoCAD, Inventor, SolidWorks. За създаването на 3D модели могат да бъдат изпълнени всички изисквания на клиентите. Ние можем да работим на всички версии на софтуера, съобразно изискванията на клиента.

Предимства на аутсорсинг услугите за 3D моделиране на ИНСТАЛО БГ

Подобрена цялостна визуализация на прототипи на CAD моделите – предназначен за широката аудиотория
По-добро визуализиране на инженерните проекти
Опит в използването на международните стандарти и най-добри практики в услугите за 3D моделиране.

Също така можем да се заемем с 3D услугите за моделиране на части въз основа на вашите изисквания.

УСЛУГИ ПО ОБРАТНО ИНЖЕНЕРСТВО

Искате ли да прехвърлите част от производството към друга фирма-партньор и осъзнахте ли, че нямате реални производствени чертежи? Искате ли да направите промени в дизайна на дадено изделия и сте забелязали, че нямате чертежи за него? Вашия местен партньор таксува ли ви допълнително за всяка една промяна на чертежа? Имате ли концепция, която се скицирали начертали и желаете да бъде изработена 1:1 с дадения чертеж? Изпратете ни тези чертежи, скици ние ще ви помогнем!

Нашата компания се занимава с изискванията на клиентите в широк мащаб – било то сложност или размер, обърнете се към нас. Нашият екип не се огъва пред предизвикателствата, стремим се да предложим устойчивост на качеството на възложените ни поръчки  и да удовлетворим максимално нашите партньори. Изработваме изделия от високо качествени материали – ламарина,профили тръби – клас А.Изработвали сме изделия от много тънка ламарина, до големи изделия

Може да се доверите на нашия опит. Нашите машинни инженери имат опит в разработването и производството на метални изделия. Те са проектирали и създали прототипи на сложни изделия.Изработвали сме изделия и съоражения за ВИК, Автомобилната, Газовата, Хранително-вкусовата промишленост и др.

Изработваме изделия съгласно представени чертежи!

Свържете се с нас, за да обсъдим вашите изисквания.