Включихме се в Проекта „Better Factory“

В категория НОВИНИ на дата

BETTER FACTORY (https://betterfactory.eu/) е 4-годишен проект, финансиран от H2020 (Споразумение за грант 95813), целящ да помогне на европейските производители да станат по-конкурентоспособни на световния пазар. Better Factory обединява ключови участници в европейския пейзаж на технологиите, изкуството и иновациите, за да осигури интегрирана рамка за иновации и европейска мрежа за предоставяне на стандартизирано решение за производствени МСП за изобретяване и производство на нови и персонализирани продукти и услуги.

INSTALO BG вече е част от проекта като компания за производство. Много се радваме да участваме заедно с нашите международни партньори, назначени за артист и технологичен доставчик. Обхватът на проекта е насочен към разработване на устойчиви продукти, щадящи околната среда чрез най-новите технологии! Това ще ни позволи да навлезем на нови пазари, да станем по-иновативни и конкурентни на съществуващите пазари и да търсим нови възможности!

Повече информация за проекта ще бъде публикувана след одобрение на предложението. Ако се интересувате от участие, моля не се колебайте да се свържете с нас на office@instalo.bg